87
O životě na vysočině volná pracovní místa do mailové schránky
personální agentura
Nabídka práce87

Grafický designer a účetní – co je spojuje?

Co může mít společného grafický designer s účetní? ➡️ Podnikavé duše!

Naše agentura od začátku svého působení pomáhá lidem najít fajn práci, a to hlavně do zaměstnaneckého poměru, čemuž se věnujeme nejvíce. Navíc ale pomáháme také začínajícím podnikatelům rozjet své podnikání.

Rozhodli jsme se teď oblasti podnikání věnovat více energie, protože si ji určitě zaslouží.  Založili jsme tedy nový projekt s názvem Podnikavé duše 👻 , který může sloužit právě začínajícím podnikatelům k tomu, aby zde načerpali potřebné informace. Hotový program bude v zimě k dispozici na webu www.podnikaveduse.cz, zatím najdete první informace na FB stránkách.

Točíme s odborníky rozhovory, tutoriály a pomalu vše vypouštíme do světa. Tento týden jsme točili rozhovor o podnikání s grafickým designerem Lukášem Fischerem, který nám vytvořil webovky Nového startu a stojí za dalšími zajímavými projekty. Mluvili jsme s ním o jeho podnikání a potom jsme s ním natočili také odborný tutoriál o tvorbě a správě webu.

Dále jsme točili rozhovor o podnikání s pohodovou účetní Renatou Mládkovou, která nás pak v druhé části rozhovoru seznámí s účtováním živnostníků, společností či spolků. Paní Mládková je opravdu kapacita v oboru a díky tomu, že též přednáší na škole, umí krásně a srozumitelně představit účtování pro podnikatele v praxi. Příběhy obou podnikatelů nasdílíme již brzy.

Grafický designer Lukáš Fischer

Renata Mládková – účetní, jakou by si přál každý

Backstage: Mimoni nám pomáhají představit si naše publikum

Backstage: Naše stážistka Jana Jandová při rozhovoru o jejím (ne)povedeném webu s Lukášem Fischerem

 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *