88
O životě na vysočině volná pracovní místa do mailové schránky
personální agentura
Nabídka práce88

Jsme tu pro vás online!

Dle nařízení vlády jsme musely uzavřít do odvolání naši kancelář. To nám ale nebrání v naší činnosti pokračovat dále. Přesunuly jsme se do vlastních domovů a dále komunikujeme s místními firmami, zjišťujeme aktuální stav náborů a případné pohovory vedeme telefonicky po skype či hangout platformě.

Pracovní život se zatím nezastavil, i když většina firem nábory spíše pozastavuje nebo jim teď nevěnuje největší prioritu. Každopádně pokud hledáte práce, neváhejte se na nás dále obracet a poslat nám váš životopis. Budeme mít vaše materiály u sebe a jakmile budeme moci, tak se ozveme se zajímavou nabídkou či možnostmi, které se nabízejí.

Po celou dobu nouzového stavu vám budeme zjišťovat aktuální informace z trhu práce na poli zaměstnání a podnikání, sledujte náš blog a FB stránky, kde s námi můžete flexibilně diskutovat. Založili jsme zde také vlákno na pracovní poradnu, kde se můžete ptát na cokoli vás zajímá. Budeme pod poradnu sdílet všechny nové články týkající se důležitých informací a novinek.

Vaše dotazy můžete pokládat také sem do komentářů pod obrázkem:



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *